Megbízható Bukméker a Magyarországi Fogadási Piacon

22Bet Bónusz Program: Részletes Attekintés

Csatlakozz Most
LabdarugasLabdarugas
KosarlabdaKosarlabda
JégkorongJégkorong
TeniszTenisz
FIFAFIFA

22Bet, 2009-ben alakult, kétségtelenül az egyik legjobb bukmékerek a mai napig. Itt lehet, hogy széles fogadások kiváló esélye számos sport különböző piacokon, valamint játszani a különböző játékgépek. Azonban ez még nem minden.

A 22Bet vállalat nem hagyja nagyvonalú ösztönzők nélkül a magyar ügyfeleket. Itt kaphat sokkal több, mint egy üdvözlő bónusz az első betét. Így aktiválja a fennmaradó 22Bet promóciókat, hogynövelje az alapokat a számláján, és magabiztosabban fogadást valódi pénzre.

  • RegisztráljRegisztrálj
  • Pénz BefizetésPénz Befizetés
  • Szerezzen üdvözlő bónusztSzerezzen Üdvözlő Bónuszt!
Udvozlo Sportfogadasi Bonusz

Udvozlo Sportfogadasi Bonusz

Tegye meg első befizetését, és szerezzen egy 100% bónuszt, akár 122 EUR összegben.

Csatlakozz Most

Pentek Ujratoltve Sport Bonusz

Pentek Ujratoltve Sport Bonusz

Növelje sportfogadási egyenlegét egy akár 100 EUR értékű bónusszal! Töltse fel egyenlegét pénteken, hogy megszerezhessen egy 100%-s bónuszt akár 100 EUR értékben, és részt vehessen a Péntek ÚJRATÖLTVE promóciónkban.

Csatlakozz Most

Elso Befizetesi Bonusz

Elso Befizetesi Bonusz

Tegye meg első befizetését, és szerezzen egy 100% bónuszt, akár 300 EUR összegben!

Csatlakozz Most

Heti Verseny

Heti Verseny

Szeretne minden héten pénznyereményeket kapni? Akkor csatlakozzon a 22Bet heti versenyéhez, és szerezze meg az 5000 EUR egy részét!

Csatlakozz Most

Bonusz a Sorozatos Vesztes Fogadasokert

Bonusz a Sorozatos Vesztes Fogadasokert

Egymás után veszíti el a fogadásokat? Semmi baj! A 22Bet bónuszt ajánl Önnek.

Csatlakozz Most

Szerezzen Ingyenes Porgeteseket Minden Nap

Szerezzen Ingyenes Porgeteseket Minden Nap

Fogadjon a Nap Játékában és szerezzen ingyenes pörgetéseket.

Csatlakozz Most

Visszaterites Bonusz

Visszaterites Bonusz

A 22bet ajánlata egy Weekly Rebate!

Csatlakozz Most

Shop

Shop

Üdv a 22Bet shopban! Ez az egyetlen bolt, ahol nincs szüksége készpénzre világhírű márkák eredeti termékeinek megvásárlásához.

Csatlakozz Most

A Nap Gyujtofogadasa

A Nap Gyujtofogadasa

Válassza ki fogadását számos gyűjtő közül, melyeket a nap legizgalmasabb sporteseményeire kínálunk,

Csatlakozz Most

Egy Szuletesnapi Bonusz

Egy Szuletesnapi Bonusz

Ma van a születésnapja? Gratulálunk! Ünnepelje születésnapját stílusosan az 22bettel, és szerezzen egy különleges bónuszt.

Csatlakozz Most

Gyujtofogadasok Felturbozasa

Gyujtofogadasok Felturbozasa

Kössön 7 vagy több eseménnyel rendelkező gyűjtőfogadásokat. Ha a választott események közül csak az egyik veszít, bónuszt fog kapni a 22bettől!

Csatlakozz Most

Focimania Lotto

Focimania Lotto

Fogadjon a Bajnokok Ligájára és az Európa-ligára, és nyerjen a 22bettel!

Csatlakozz Most

22Bet Üdvözlő Bónusz és Annak Előnyei

Ez a cég, mint szinte minden bukméker a világon, bónuszt kínál, amikor új játékosokat regisztrál. Ez a bónusz 100%-kal magasabb, mint az ügyfél által kifizetett összeg, de a bónusz minimális összege 1 euró magyar forintban. Tehát, ha 20.000 Ft-ot fizet be, további 20.000 Ft-ot kap, hogy a platformon játszva játszanának.

Az üzemeltető üdvözlő bónuszának jellemzője, hogy az új ügyfeleknek lehetőségük van kiválasztani, hogy milyen típusú ajánlatot részesítenek előnyben – üdvözlő bónusz sportfogadáshoz vagy kaszinójátékokhoz.

100% bónusz 35.000 HUF sportfogadás esetén q 22Bet pont

Az ügyfél a regisztrációt követően az első befizetéskor legfeljebb 35.000 Ft-ot kap. A nyeremény átvételének számos feltétele van, például egy 5-szeres bónusz fogadás 1,40-es vagy annál nagyobb tényezővel. Az így kapott pontokat a szolgáltató üzletében értékes nyereményekért lehet kicserélni, beleértve a további sportfogadásokat is. A bónuszt 7 napon belül meg kell nyerni.

100% bónusz 100.000 Ft-ig a kaszinóban q 22Bet pontszám

Ha jobban tetszik a kaszinó, akkor ez egy üdvözlő ajánlat az Ön számára. A befizetést után akár 100.000 Ft-os nyereményre is számíthatsz. Mielőtt megpróbál pénzt felvenni a számláról, 50-szer vissza kell nyernie a bónuszt. A bónusz aktiválásához szükséges fogadások nem haladhatják meg az 5 eurót. A pontokat ingyen pörgetésekre cserélheti a nyerőgépekre. A bónuszt 7 napon belül meg kell nyerni.

Fontos! Kiválaszthatja csak egy 22Bet bónusz, ha feliratkozik, és használja csak egyszer.

22Bet Promóciós Kódok

A világ számos szereplője vadászik, különösen a promóciós kódok miatt, amelyek megerősítik, hogy kihasználhatják egy adott bukméker előnyeit. Jelenleg 22Bet bónusz kódokaz oldalon. Ahhoz, hogy részt vehessen ebben vagy abban a promócióban, csak meg kell nyomnod egy gombot az oldal bármely promóciója alatt, kezdve egy vonzó üdvözlő bónuszsal.

A bónuszkódok népszerűsítése nélkül az üzemeltető minden új ügyfelet egyenlő versenyfeltételekhez fektet. Mindenki hozzáférhet az üdvözlő bónuszhoz, valamint az üzemeltető számos egyéb előnyét megkülönböztetés nélkül. A legjobb ajánlat kihasználása érdekében töltse ki a regisztrációs űrlapot, és töltse ki az összes adatot. Azonban a hírlevélnek és az oldalon található külön oldalnak köszönhetően mindig tájékoztatjuk a bónuszkód lehetséges megjelenéséről. Maradjanak figyelmesen hangolva, hogy ne hagyja ki a bukméker legjobb ajánlatokat.

Állandó Bónuszok Ütőjátékosoknak és Ezerencsejátékosoknak

Az üdvözlő bónusz mellett a bukméker 22Bet egy újabb akciósorozatot kínál, amely márregisztrált magyar játékosokat is megkedvelhet. Ha vannak jobb lehetőségek abban az esetben, örvendetes bónusz a piacon, akkor nem kétséges, hogy a heti promóciók e szolgáltató, amelyre jogosult lesz, lehetővé teszi, hogy nyereséges fogadások sokkal könnyebb és kisebb kockázatot. Az alábbiakban elérhető sport-és kaszinó promóciók mellett az üdvözlő bónusz. A bukméker oldalán talál egy részletes utasítást, hogy aktiválja az egyes bónuszokat.

Pénteki Bónusz a Sportfogadáson

Ehhez gyors befizetést kell tennie az előléptetés napján, azaz minden hónap bármely péntekén. A minimális betét 1 euró forintban. Az akció részeként a pénteki befizetés összege 100%-kal nő. A maximális bónusz 30.000 Ft.

Bónuszszabályok: Elég háromszoros bónuszt fizetni az olyan fogadásokra, mint az expressz, amely legalább három sporteseményből áll. A fogadásnak legalább három, 1,4-es vagy azt magasabb tényezővel kell tartalmaznia.

Fogadási Bónusz Egy sor Elveszett Fogadásért

Ha túl sokat veszít, és gyakran, az üzemeltető megadja a segítséget – kártérítést. Sőt, minél több pénzt veszít, annál nagyobb a kártérítés a vesztes fogadásokért. Az így kapott bónusz pontokat lehet cserélni a cég tárolja a kódokat 22Bet ingyenes fogadások vonalak és élő, kaszinók és játékok.

Bónuszszabályok: A kompenzáció elnyerése érdekében a játékosnak legalább 20 egymást követő fogadással kell rendelkeznie, amelyet egy vesztes számít ki.

Bónusz Kedvezmény a Fogadásokra

Minél többet fogadást, annál inkább a kedvezmény lesz! Kap egy heti 0,3% kedvezmény a sportfogadás. Az operátor minden héten kiszámítja az előző hétre vonatkozó teljes összeget. A minimális bónusz 350 Ft, a maximális nyeremény összege 350.000 Ft.

Bónuszszabályok: A promóciók közé tartoznak az 1,5-ös vagy magasabb tényezővel számított fogadások.

A nap Akkumulátora

Válassza ki az akkumulátort a különböző lehetőségek állnak rendelkezésre a legfontosabb események a nap 22bet.com, ésmég többet. Végtére is, ne felejtsük el, hogy amellett, hogy a sportfogadás, az oldal is van egy kaszinó.

Heti Verseny

Játsszon a 22Bet kaszinó nyerőgépei bármelyikén, és kapjon pontokat a fogadásaiért, minden hét végén a legjobb 50 döntős megkapja a díjakat, beleértve az Apple termékeket, valamint bónusz pontokat, amelyek ingyenes fogadásokra vagy ingyenes pörgetésekre cserélhetőek a kaszinó rulettjében.

Bónusz szabályok: A kaszinó-promócióban való részvételhez elegendő 50 euró forintért felnyitni a játékszámlát, amiért a cég egy kuponnal jutalmazza, amely a jövőben részt vesz a sorsoláson. A beérkezett jegyek száma a letét összegtől függ.

Születésnapok a 22Bet Hungary-től

Az üzemeltető nem feledkezünk meg a születésnapok, és minden évben az ügyfelek kapnak különdíjat az évfordulójukon. Az 500 ingyenes ponttal bármilyen ajándékot választhat az üzlet honlapján. A bónuszpontokat automatikusan kiadjuk az ünnep napján, nem kell egyedül kapcsolatba lépnie a vállalattal.

Hogyan Lehet egy 22Bet Bónusz?

Fontos tudni, hogyan lehet kapni egy adott bónuszt a bukméker. A legfontosabb dolog ez az, hogy hozzon létre egy fiókot. A regisztrációs folyamat egyszerű és gyors. Ebből a következőket követve követed el:

  1. Először kattintson a webhely tetején található “Regisztráció” gombra
  2. Ezután töltse ki az alábbi űrlapot a személyes adatok megadásával
  3. Miután létrehozott egy fiókot, menjen a Befizetés szakaszra
  4. Most csak kattintson a preferált befizetési mód, és az előleget. Mivel a webhely megbízható, megadhatja például a hitelkártya adatait

A fiók megerősítéséhez be kell nyújtania a bukmékerek által világszerte megkövetelt KYC-folyamathoz szükséges dokumentumokat. Miután tesztelték, akkor képes lesz arra, hogy vonja vissza a pénzeszközöket.

Ezeket a lépéseket követve automatikusan jogosult akár 35.000 Ft vagy 100.000 Ft üdvözlő bónuszra, attól függően, hogy milyen típusú ajánlatot választ. Is, győződjön meg róla, hogy nem jelölje be a “Nem akarok semmilyen bónuszt”, és nincsenek korlátozások a fiókjában.

Ha a felhasználó belső szabályainak megsértését észleli, a fogadási platform törölheti az adott felhasználó promócióban való részvételének összes eredményét, módosíthatja a sorsolás feltételeit, vagy akár letilthatja az ügyfél fiókját.

Regisztrálj

További Válaszok Itt

Amennyiben 22Bet egy betétmentes bónusz?

Igen. A szolgáltató különleges üzletében nincs letéti ajánlat.

Hogyan lehet visszanyerni a 22Bet bónuszt?

A bónusz visszanyeréshez fogadásokat kell tennie a befizetés összegével, megszorozva egy bizonyos számú alkalommal. Minden az egyes bónuszok feltételeitől függ.

Mi az a maximális összeg, amit a bónuszokért kaphatok?

Minden a bónusz feltételeitől függ. Például egy üdvözlő ajánlat 100%-kal magasabb, mint az Ön által tett összeg.